Crema abraziva curatat mainile Tekno 2500 ml

 

Calitate garantata

 

Transport rapid oriunde in Romania

 

Consultanta gratuita in alegerea produsului

 

0774.457.328 (INFO CLIENT)

 

comenzi@tehnochemical.ro

92,23 lei
cu TVA
Cantitate:

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 2.

CREMA ABRAZIVA PENTRU CURATAT MAINILE TEKNO

Descriere si caracteristici

Crema abraziva pentru curatarea mainilor de contaminari grele si puternice din sectoarele industriale, auto, constructii, naval etc. Cu putere excelenta de curatare si emoliere. Aspect si culoare: lichid cremos albastru deschis. Miros: parfumat. Greutate specifica: 1,05 – 1,10 Kg/l. pH: 6,0 – 6,5.

Instructiuni de utilizare: Dozati produsul pe mainile murdare, frecati pana este complet emulsionat cu murdaria, clatiti cu multa apa si apoi uscati mainile. Atentie: Produs specific pentru curatarea mainilor. Nu utilizati pe partile delicate, cum ar fi fata, axile, parti intime. A nu se tine la indemana copiilor. Depozitare: A se pastra in recipiente bine inchise pentru a evita uscarea produsului si departe de surse de caldura.

Norme cu privire la produsele cosmentice: Crema abraziva pentru curatat mainile Tekno este un produs cosmetic, formulat si produs in conformitate cu normele (CE) 1223/2009 si schimbarile lor urmatoare. Produsele cosmetice sunt scutite de legislatia nationala si comunitara privind produsele periculoase (acestea nu necesita msds), directivele 67/548/CEE și 1999/45/CE si/sau Regulamentul 1272/2008 (CLP) si modificarile si ajustarile ulterioare. Produsul – folosit conform instructiunilor producatorului – este sigur pentru om si mediu. FOLOSITI ACEST PRODUS EXCLUSIV PENTRU CURATAREA MAINILOR.

Cod: CAM2500TEK

Ambalare: flacon 2500 ml fara pompa dozatoare

Brand: TEKNO (Tehnochemical srl)

Producator: produs in Italia

CAM2500TEK

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: