Magazinul online https://www.tehnochemical.ro este oferit de SC Tehnochemical SRL cu sediul social in str. Veronica Micle nr.6, bl.F1B, ap.15, 100335 Ploiesti, jud. Prahova, Romania, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J29/1136/2015, avand cod unic de inregistrare RO34878422, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Societatea noastra si-a inceput activitatea in anul 2015 cu distributia si vanzarea produselor tehnice de marca IBS Scherer GmbH. Compania germana IBS produce de peste 40 de ani ehipamente pentru curatat piese si masini automate de curatat piese. Pe langa acestea au in portofoliu o gama profesionala specializata de agenti de curatare pe baza de apa (curatitori alcalini), pe baza de solvent precum si o gama de spray-uri tehnice profesionale. Datorita cresterii cererii si dezvoltarii atat a zonelor industriale cat si a domeniului auto am inceput noi colaborari in anul 2016 importand produsele companiei de renume CAMP srl Italia. Compania italiana CAMP cu o vasta experienta in cercetarea si dezvoltarea produselor tehnice vine in intampinarea clientilor atat cu produse destinate sectorului industrial: lubrifianti, vaseline, spray-uri tehnice, agenti de curatare; cat si domeniului auto. In anul 2019 am devenit importatori si distribuitori ai brand-ului de marca TECHNOLIT GmbH Germania, acestia avand in portofoliu peste 50.000 de produse tehnice profesionale. Anul 2021 a venit cu doua noutati semnificative, am inceput colaborarea cu firma Gruetzner GmbH Germania fabricanti de lubrificatoare automate si sisteme automate de lubrifiere, deasemenea am inceput o noua colaborare cu Farmicol SpA Italia unde producem sub brandul propriu - TEKNO aerosoli tehnici: vopseluri RAL si lubrifianti de uz universal, speciali si pentru industria alimentara.

Colaboram cu firma POLYGON TRADING Romania oferind clientilor nostri cele mai bune solutii de ungere automata unipunct si anume - ungatoarele automate Simalube fabricate de renumita firma elvetiana SIMATEC AG.

Pentru ca suntem convinsi ca atat pentru utilizatorii industriali dar si pentru micile ateliere si profesionistii din domeniu calitatea conteaza ne-am decis sa o punem pe primul plan, orientandu-ne spre a aduce clientilor nostri produse de renume, cu traditie in Europa. O sa continuam pe acelasi drum considerand ca acesta este calea care ne va aduce succes, oferind calitate, promptitudine si seriozitate clientilor nostri.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

La adresa de corespondenta: 100335 Ploiesti, str. Veronica Micle nr.6, bl.F1B, ap.15, jud. Prahova, Romania.

Prin e-mail, la urmatoarele adrese:

  • comenzi@tehnochemical.ro - pentru plasarea comenzilor, metode de plata, metode de livrare, etc.;
  • office@tehnochemical.ro - pentru initiere colaborari si parteneriate, reclamatii.

Prin telefon la numarul: +40 774 457 328