Hidroizolant universal de protectie pe baza de apa HydroPro Eco

Economiseste 33,32 lei
 

Calitate garantata

 

Transport rapid oriunde in Romania

 

Consultanta gratuita in alegerea produsului

 

0774.457.328 (INFO CLIENT)

 

comenzi@tehnochemical.ro

52,96 lei
86,28 lei
cu TVA
Cantitate:

Hidroizolant universal de protectie pe baza de apa HydroPro Eco

Hidroizolant pe baza de apa, cu puteri de penetrare, consolidare si anti-praf ridicate. Nu modifica aspectul natural al suprafetei si garanteaza o protectie de lunga durata impotriva apei, umiditatii, mucegaiului si algelor.

Aplicatii

Poate fi folosit pe: piatra naturala si sintetica, marmura, granit, gresie portelanata naturala, travertin, articole fabricate din ciment, beton expus, beton poros, caramizi pentru uz extern, cotto, teracota, clincher, porfir, ardezie, piatra beola, mozaicuri, materiale din piatra, statui si articole decorative, tencuieli si vopsele minerale, tigle si acoperiri de pereti in cotto si caramizi.

Avantaje

Formula ecologica, COV <20gr / lt

Protejeaza suprafetele de apa si umiditate

Proprietate buna de rezistenta la ulei

Neutru, incolor si nu creaza film

Permite suprafetelor tratate sa respire

Are proprietati anti-praf

Nu provoaca variatii cromatice

Previne imbatranirea si degradarea din cauza ciclurilor inghet dezghet

Protejeaza impotriva salpetrului, mucegaiului, algelor si murdariei

Rezistenta la substante chimice si la raze UV

Imbunatateste izolatia termica

Mod de utilizare: suprafetele care vor fi tratate trebuie sa fie uscate in profunzime, bine intarite, fara apa, resturi, praf, uleiuri, precum si alte tratamente anterioare. Va recomandam sa curatati in prealabil suprafetele murdare sau sa faceti un tratament de restaurare corespunzator pentru suprafetele afectate de mucegai sau alge. Orice fisuri sau cavitati trebuie reparate cu atentie. HydroPro Eco este gata de utilizare, nu trebuie diluat. Aplicati cu pensula, rola sau nebulizatorul; raspanditi cu atentie produsul in mod egal intr-o cantitate proportionala cu capacitatea de absorbtie a materialului. Pe suprafete verticale aplicati de jos in sus, acoperind 15-20 cm la un moment dat. Produsul trebuie intins si prelucrat pana la absorbtia completa si pana la eliminarea oricarui exces de reziduuri. Pe suprafete usor poroase, daca este necesar, indepartati resturile de produs care nu sunt absorbite complet prin stergere cu o carpa. In functie de tipul de absorbtie al suportului, daca este necesar, repetati aplicatia dupa aproximativ 6 ore. In orice caz, este important ca produsul sa patrunda profund pentru a obtine un tratament optim, deci mai eficient si de durata.

Precautii. Tratamentul are o actiune de consolidare a suprafetei, nu rezolva probleme structurale. Dupa tratamentul cu HydroPro Eco, suprafata nu poate fi readusa la starea initiala: pentru a va asigura ca nu se produc schimbari de culoare, in special pe pietrele naturale, este preferabil sa efectuati un test preventiv pe o mica parte a suprafetei. Protejati sticla, ferestrele si, in general, toate suprafetele adiacente zonelor de tratat. Aplicatiile trebuie efectuate numai pe suprafete bine uscate si bine intarite. Se recomanda efectuarea tratamentului in conditii meteorologice bune (temperatura ideala: 10-30°C). Nu aplicati pe ceramica, lemn, plastic, metal si, in general, pe materiale neporoase. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Acoperire: de la 5 la 10 m2 pe litru de produs, variabila in functie de porozitatea si capacitatea de absorbtie a materialelor.

Siguranta pentru operator si mediu. Aplicati in zone bine ventilate si protejati plantele si materialele alcaline. Utilizati imbracaminte de protectie, manusi si ochelari de protectie. Evitati contactul cu ochii si pielea. Nu dispersati in mediul inconjurator. A se pastra in recipiente bine inchise, in locuri care nu sunt accesibile copiilor. Produs pentru UTILIZARE PROFESIONALA.

Ambalare: bidon 1 L

Cod: 2006001

Producator: CAMP srl Italia

2006001

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: